Reconnective Healing

Alle levenservaringen die je hebt meegemaakt in je leven zitten in je lichaam opgeslagen. Ervaringen die niet goed zijn verwerkt kunnen je weerhouden van plezier in je leven, weinig energie en lichamelijke als ook psychische klachten geven.

Door een verse stroom van energie te activeren, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer aangewakkerd. Een nieuwe start van terugkeer naar evenwicht voor lichaam en geest. The Reconnective Healing helpt je op weg om vanuit je hart te gaan leven.

Tijdens de sessies wordt je niet aangeraakt. De kosmische energie en informatie gaat door mijn handen en zoekt verbinding met jouw lichaam. De klachten kunnen direct oplossen of de werking wordt later pas duidelijk. Een reconnective healing duurt ongeveer 45 tot 60 minuten dit is inclusief een voor- en nagesprek.  Een tot drie sessies zijn over het algemeen voldoende. De sessie kan plaatsvinden zonder verwijzing van een huisarts.

Wat zeggen anderen?

“Mijn burn-out is ‘out’.”

“Het is zo bijzonder dat ik meteen bij de eerste healing weer die rust, het geluksgevoel kreeg.”

“De healings hebben mij echt een stap verder op mijn pad gebracht.”

Reconnective Healing is geschikt voor:

  • mensen met gezondheidsklachten (met welke oorzaak of van welke aard ook)
  • mensen die niet lekker in hun vel zitten en balans zoeken
  • mensen die blokkades voelen en deze willen doorbreken
  • mensen met angsten en weinig zelfvertrouwen
  • kinderen en jongeren met gezondheidsklachten (adhd)

Het tarief voor een sessie is € 55,-

Pinnen is niet mogelijk

Iedereen blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van zijn / haar medische behandeling.

Of neem een kijkje op:

Reconnection

Door de diepere werking kun je weer af stemmen op de persoon die je oorspronkelijk bent. Hardnekkige patronen kunnen hierdoor in positieve zin blijvend veranderen.

Wil jij ook de flexibiliteit om te veranderen en zelf je eigen toekomst bepalen? 

Ik ben Arianne Bon- van Leeuwen

Binnen mijn loopbaan in de gezondheidszorg ontmoette ik continu nieuwe mensen. In alle soorten en maten. Al jaren ervaar ik in dat contact verschillende energieën. Als kind was ik hier al gevoelig voor.

Door mijn opleidingen en ervaring heb ik diepgaande kennis van onder andere sjamanistische healing, Reconnective Healing en Munay-Ki rites. Ik help je met alle liefde om de volgende stap te zetten.