Reconnection

“De Reconnection verbindt de mens weer met zijn oorspronkelijke staat van Zijn”

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een onmetelijk groter netwerk om ons met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen. Daardoor is er veel kennis verloren, over wie we zijn en waar we vandaan komen.

De intentie van The Reconnection is om ons helemaal terug te brengen in onze oorspronkelijke verbinding met het Universum. Met andere woorden om je te verbinden met je eigen originele universele blauwdruk, zodat je weer de persoon kan worden die je behoort te zijn; een verlicht persoon!

The Reconnection brengt ‘nieuwe’ energetische (axiatonale) lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie als gehele mensheid. De axiatonale lijnen zijn voor de rest van je leven geactiveerd, een Reconnection hoef je daarom maar één keer in je hele leven te doen.

Tijdens deze sessie werk ik heel specifiek op patronen van lijnen en punten in het energieveld, die in en om het lichaam lopen. Je wordt niet aangeraakt, ook hier gaat de energie door mijn handen en zoekt verbinding met deze  lijnen en punten. The Reconnection verbindt deze lijnen weer met hun oorsprong: de lijnen van de aarde en het universum.

The reconnection is voor mensen die ervoor kiezen om opnieuw te beginnen. Hardnekkige patronen in positieve zin willen veranderen. Die verantwoordelijkheid willen nemen voor zichzelf. Weerstand en blokkades willen opheffen en ook echt vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet willen gaan. The Reconnection wordt eenmalig in je leven gegeven en kan jouw leven een grote wending geven!

The Reconnection vindt plaats in twee sessies van ongeveer een uur die kort na elkaar gegeven worden. Bijvoorbeeld op twee opeenvolgende dagen of één dag ertussen. Je kunt terecht zonder een verwijzing van een huisarts.

Wat zeggen anderen?

“Ik voel me sinds jaren eindelijk weer eens beter in m’n vel zitten.”

“Achteraf kan ik zeggen dat ik inderdaad blokkades heb kunnen opheffen. “

” Ik zit vol energie en voel mij extreem gelukkig.”

Wat kost het?

Het tarief voor beide sessies is € 333,-
Dit is een wereldwijd vastgestelde prijs
Pinnen is niet mogelijk

Iedereen blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van zijn / haar medische behandeling.

Tips

  • Trek gemakkelijke kleding aan
  • Geen knellende sieraden of horloges
  • Geen sterk ruikende parfum of after shave gebruiken
  • Ontspan en probeer bewust de behandeling te ondergaan

Of neem een kijkje bij:

Reconnective Healing

Deze krachtige vorm komt door een overdracht van energie,licht en informatie. Het zelfgenezend vermogen in je wordt weer aangewakkerd.

Maak jij ook een nieuwe start naar balans voor lichaam en geest?

Ik ben Arianne Bon- van Leeuwen

Binnen mijn loopbaan in de gezondheidszorg ontmoette ik continu nieuwe mensen. In alle soorten en maten. Al jaren ervaar ik in dat contact verschillende energieën. Als kind was ik hier al gevoelig voor.

Door mijn opleidingen en ervaring heb ik diepgaande kennis van onder andere sjamanistische healing, Reconnective Healing en Munay-Ki rites. Ik help je met alle liefde om de volgende stap te zetten.